lauantai 11. toukokuuta 2013

SUMMERRR

Moikka kaikille pitkästä aikaa!
Ihanaa, ku vihdoinki alkaa tulla kesä, ulkona on lämmintä, aurinko paistaa, voi ottaa aurinkoa ja koulussa voi välituntisin istuu ulkona. :) Ja kesälomaankaan on enää vähän päälle 20 päivää! Enää ei oo kokeitakaan mulla  kun matikankoe ja kemian valtakunnallinen, sitten voi alkaa ottaa rennosti. :)

Sori taas tulee tällänen tosi kuvapainotteinen postaus, missä ei oo mitään järkevää sisältöä ja kuvatkin on kännykällä otettuja, mutta ei voi mitään. Jos teillä on jotain postausehdotuksia, niin laittakaa kommenttiboksiin :)



Vaikka Vapusta onkin jo se pari viikkoo aikaa, niin aattelin silti laittaa vielä muutaman kuvan siitä. Ylimmässä kuvassa on mun koulun vappuasupanostus, olin varmaanki perhosen ja keijun risteytys. :D Vappu meni muutenkin tosi hyvin hyvässä seurassa ja oli hauskaa, ei siitä sen enempää :)

Tilasin joskus vähän hiihtoloman jälkeen mun iPhoneeni kuoret ja vihdoin sit ne saapu kans!
Noi on sellaset mihin voi ite piirtää ja sit pyyhkiä pois ja tehä jotain muuta. :) Tykkään paljon ja on kiva kun kellään muulla ei oo samanlaisia


Jeij MM-kisat! Vaikka en yleensä kato lätkää telkkarista, nii MM- kisoista silti tykkään ja oonki kattonu varmaan kaikki Suomen matsit. :)  Ja Euroviisutkin tulee ihan kohta, neki on pakko kattoo! ;)

Tähän loppuun laitan vielä pari Instagram- kuvaa ja mut siis löytää sieltä nimimerkillä ssuuvvii, jos haluutte alkaa seurailee. Hyvää viikonloppuu ja nauttikaa auringosta! :)

-Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti