torstai 13. kesäkuuta 2013

Neon Lights

Moikkaa pitkästä aikaa tänne taas aattelin kirjotella. Viimesestä postauksesta on jo
kolme viikkoo ja siinä ajassa on ehtiny tapahtuu ihan hirveesti asioita.

Alotan ns. tärkeimmästä. Suurin osa teistä varmaan tietää, että Katja sai koiran tän viikon tiistaina, mutta vaan harvat että mekin ollaan saatu koira. :) Sen ihanan ja karvasen otuksen nimi on Allu ja rodultaan se on schapendoes. Haettiin Allu meille viikko ennen koulun loppumista ja se on kotiutunu tosi hyvin.  Allu on syntyny 5.4 ja on siis suurinpiirtein 2 viikkoo Leoo vanhempi.  Koirat ei oo vielä tavannut toisiaan, mutta kohta sekin tapahtuu. :)

Täydellinen pikku pentu :) ja vaikka se osaakin olla ihan super ärsyttävä nii on se
silti niin sulonen, että sille antaa heti kaiken anteeks.

Tietty on tapahtunut tosi paljon kaikkee muutakin, koulut loppu, sain hyvän todistuksen ja loma alkoi, ollut sulkapalloleirillä, käynyt ylppäreissä ja kihlajaisissa, tehnyt kavereiden kanssa kaikkea mahdollista, kuten telttaillut, pitänyt yllätyssynttärit , käynyt kirppareilla ja muutenkin sunnitellut kesää ja saanut ihania muistoja, leikkinyt Allu- söpöläisen kanssa, shoppaillut, käynyt mopon ajotunneilla, saanut vihdoin mopokortin ja ajanut ihan liikaa skoballa, päivisin ja öisin, yksin ja kavereiden kanssa, ottanut aurinkoa, syönyt liikaa, jäätelöä, mansikoita ja vesimeloonia, nauttinut kesästä ja pitänyt hauskaa. :)


Toivon, että mun kesäni jatkuu samaan malliin kun on alkanutkin ja et siitä tulis ikimuistoinen.
Kuvia en oo jaksanut ottaa, suurin osa on muiden kameroissa, ja kone on niin hidas, etten montaa jaksa tähän nyt laittaa.


Ainii, yritetään saada tehtyy mahollisimman nopeesti se vauvanruoka- haaste tänne Katjan kanssa ja näköjään minä oon se, joka niitä ruokia joutuu maistamaan :D Molemmilla on aika kiirestä nyt, mut kyllä se tänne kohta ilmestyy. Eikai mulla muuta, hyvää kesää kaikille!

-Suvi


2 kommenttia:

  1. Allu ja Leo näki tänään toisensa ja Leo ei kuulemma tykänny Allusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :D voieii niist täyty tulla parhaat koirakaverit

      Poista